NB II

Andorka duplázott Horvátországban

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
NK Novigrad (horvát) – Gyirmót FC 0-2 (0-2)
Novigrad, Horvátország
Gyirmót: Deli – Hajba, Lengyel D. (Graszl, 75.), Kardos, Farkas M. – Madarász M., Erős G., Sós M. (Cseri T., 56.), Tóth N. – Illés Gy. (Magasföldi, 70.), Andorka. Edző: Sisa Tibor
Gólszerző: Andorka P. (22., 83. – az elsőt tizenegyesből)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Horvátországban edzőtáborozó Gyirmót a helyi csapat, a harmadvonalbeli NK Novigrad ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

A 22. percben Illés Gyula beadását kézzel mentette az egyik védő, a büntetőt Andorka magabiztosan lőtte a kapuba (0-1). A 83. percben Madarász szöktette Cserit, aki középre adott, a jól érkező Andorka pedig tíz méterről lőtt a kapuba (0-2).

A hazai csapat eltökélt szándéka az első osztályba jutás, ezért az elmúlt szezonban alaposan megerősítette a keretét. Az elmúlt héten Umagban és Novigradban zajló Istria Winter Cup-ot sikerült megnyernie több élvonalbeli horvát, bosnyák és szlovén alakulat előtt. Ennek megfelelőn magas színvonalú, küzdelmes, jó mérkőzést játszotta a Gyirmót a házigazdákkal. A találkozón sok helyzetet sikerült kialakítaniuk a vendégeknek, amelyből két gól született. Kedden még egy mérkőzés vár Sisa Tibor csapatára, de az ellenfél egyelőre ismeretlen – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik