NB II

Hármat lőtt a Zalaegerszeg

Felkészülési mérkőzés
Zalaegerszegi TE FC – Hévíz 3-1 (2-1)
Zalaegerszeg
ZTE 1. félidő: Vlaszák – Baráth, Potyi, Nagy Z., Holdampf – Kovács L., Szántó Á., Kocsis, Ferenc B. – Frizoni, Tanque. 2. félidő: Czirjék – Preklet, Kovács G., Szí, Pesti A. – Sluka, Grbics, Szegleti, Simonfalvi – Tóth L., Bíró A. Edző: Lendvai Miklós
Gólszerzők: Kovács L., Frizoni, Bíró, illetve Cs. Horváth

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az anyagi válságban lévő ZTE szerdán a megyei első osztályban listavezető Hévíz csapatát fogadta a műfüves pályán. Lendvai Miklós sok fiatalnak szavazott bizalmat, Darko Pavicsevics ezúttal sem játszott.

Az első félidőben nem látszott a kétosztálynyi különbség. Igaz, gyors góllal vezetést szerzett a házigazda, Kovács László révén. A folytatásban Frizoni megduplázta csapata előnyét, de a lelkes Hévíz többször is veszélyeztette a Zalaegerszeg kapuját, sőt Cs. Horváth révén a félidő vége előtt megérdemelten szépített (2-1).

Lendvai Miklós nem dicsérte meg csapatát a szünetben. A sorcsere után lényegében kapuhoz szögezte vendégét a ZTE, de fölénye csak a félidő közepén érett újabb góllá, Bíró András állította be a 3-1-es végeredményt. Az utolsó 20-25 percben szinte számolatlanul hagyta ki a ziccereket a házigazda, amelyekkel nagyobb is lehetett volna a különbség – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik