NB II

Délutáni DEAC-brvaúr

A Balmazújváros hazai pályán meglepő, 2-1-es vereséget szenvedett a debreceni fiatalok ellen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC-DEAC 1-2 (1-1)

Balmazújváros, 20 néző
Balmazújváros: Szalma (Tóth D., a szünetben) – Vachtler, Bakos, Privigyei, Víg – Posta (Bokros, a szünetben), Müller, Murák, Sárközi – Demjén (Vincze, 66.), Vólent (Jókai, 73.) Edző: Híres Gábor
Gólszerzők: Vólent (35.), illetve Berecki (2.), Király (83.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Balmazújváros együttese a Létavértes és a DVSC-DEAC vegyes csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen.

Az első támadásból megszerezte a vezetést a vendégcsapat: Suskó húzott el a bal szélen, majd beadására Bereczki Dániel érkezett, aki két méterről a kapuba passzolt (0-1). A hetedik percben Vinicus tüzelt 17 méterről, de lövése elsuhant a kapufa mellett. A 26. percben ismét a Debrecen veszélyeztetett, Kuti 25 méterről eleresztett bombáját Szalma Pál tornázta ki a léc alól bravúros mozdulattal.

A 28. percben Madar szabadrúgása után Kinyik csúsztatott kapura nyolc méterről, de bal felső sarok felé tartó labdát Szalma ütötte ki óriási bravúrral. A 35. percben szinte a semmiből egyenlített a Balmazújváros: egy tetszetős kontratámadás után a bal szélen robogó Demjén Gábor ívelt középre, akinek a hajszálpontos labdáját Vólent Roland juttatta a kapuba egy szép becsúszó mozdulattal (1-1).

Az első félidő a debreceni csapat fölényét hozta, de a Balmazújváros kapusa Szalma életben tartotta a hazai csapatot.

A második félidő első része sokkal kiegyenlítettebb játékot hozott, bár elmaradtak a nagy helyzetek. Az első komolyabb helyzet a Balmazújváros előtt adódott: az 59. percben Balogh ugratta ki remek ütemben Szabót, aki a kifutó Tóth mellett nem tudta ellőni a labdát. A 68. percben a debreceni Király ugrott ki ziccerben, de Tóth Dániel bravúrral hárított. A 69. percben válaszolt a Balmazújváros, de gól nem született Balogh távoli lövéséből.

A 75. percben ismét a hazai csapat veszélyeztetett, de Sárközi Szabolcs távoli bombája a kapufán csattant. A 83. percben egy büntetőből ismét megszerezte a vezetést a debreceni csapat. Egy szöglet után a játékvezető a tizenegyes-pontra mutatott, amikor Bokros a lövésre készülő Hajdú lábát találta el. A megítélt büntetőt Király Vitalij váltotta gólra (1-2).

A találkozó eredménye az utolsó percekben már nem változott. A vendég debreceni vegyes csapat megérdemelten győzte le a Balmazújváros gárdáját. A különbség nagyobb is lehetett volna, ha a hazaiak részéről nincsen Szalma Pál kiemelkedő teljesítménye – tudósított az onlajnok.com.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik