NB II

Kassai is látta a Tatabányát

Felkészülési mérkőzés
Tatabánya FC – Aqvital-Publo Csákvári TK 2-0 (1-0)
Tatabánya, 100 néző
Tatabánya 1. félidő: Dombai – Beszterczei, Szamosszegi, Papizsanszkij, Zámbó – Bozsik J., Bakos, Hullám – Szabó R., Birtalan, Batizi-Pócsi. 2. félidő: Farkasdi – Almási, Ludánszki, Páles (Papizsanszkij), Gyürki – Kovács I., Czanik, Kis Sz. – Móri, Weitner, Puskás. Edző: Bozsik Péter
Gólszerzők: Ferkó, Weitner

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délidőben újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára az NB II-es Tatabánya, amely a harmadosztály Nyugati-csoportjában listavezető Csákvár együttesét fogadta. A találkozónak illusztris vendége is volt, hiszen a legjobb magyar játékvezető, Kassai Viktor is a helyszínen tekintette meg a meccset.

A télen alaposan megerősödött Tatabányának méltó partnere volt Bognár György együttese, amelynek azonban a kapu előtt elfogyott a tudománya. Hiába dolgoztak ki több kecsegtető helyzetet a vendégek, hiába volt az Újpest utánpótlásából próbajátékra érkezett Herbály Tamás lábában kétszer is a gól, egyszer sem sikerült a kapuba találnia – tudósít a Csákvár honlapja.

Kiegyenlített mezőnyjáték folyt az első 45 percben, a tatabányaiaknál hátul ismét voltak hibák, pontatlanságok, de ezúttal nem kaptak gólt, sőt egy szép támadás után Beszterczei passzából Batizi-Pócsi Balázs volt eredményes (1-0). A második játékrészben felváltva folytak a támadások, az NB II-es csapat főként a jobboldalon volt veszélyes, egy ilyen támadást követően Puskás alakította ki a végeredményt (2-0) – tudósít a Tatabánya honlapja.

Olvasói sztorik