NB II

Hét gólt lőtt az Ajka

Az NB II-es csapat a Zala megyei első osztály listavezetőjét, a Hévíz csapatát látta vendégül.
Felkészülési mérkőzés
FC Ajka – Hévíz FC 7-1 (3-0)
Ajka
Ajka 1. félidő: Jánosa – Gunther, Péter P., Fodor M., Mogyorósi – Sipos N., Jagodics M., Rajos, Lattenstein – Major, Skriba. 2. félidő: Tulipán – Fodor M., Köles, Pákai, Mogyorósi (Meiczinger) – Kanta Sz., Hanzl, Horváth A., Lattenstein – Sowunmi, Skriba. Edző: Ifj. Mihalecz István
Ajkai gólszerzők: Rajos (4.), Major (16., 70.), Lattenstein (tizenegyesből 34.), Sowunmi (55., 78.), Skriba (63.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A negyedik percben Rajos Gábor szerzett labdát a tizenhatoson belül, majd hat méterről higgadtan emelte át a kapus fölött (1-0). A 16. percben egy labdaszerzést követően Major vitte a labdát a kapura, lövését védte a kapus, de a kipattanót könnyedén juttatta a hálóba (2-0). A 34. percben Major volt szemfüles és kiharcolt egy büntetőt, amit Lattenstein magabiztosan értékesített (3-0).

A szünet után Sowunmi egy komikus jelenet után hat méterről, magabiztosan lőtte el a labdát a kapus mellett (4-0). A 63. percben egy gyönyörű támadás után Hanzl passzolt önzetlenül Skribához, aki a kapufa segítségével szerzett gólt (5-0). Egy perccel később a bal szélen vezetett gyors támadást a Hévíz, amelynek végén szépítettek (5-1). A hetvenedik percben Major első lövését blokkolták, de az ismétlés már a hálóba kötött ki (6-1). A 78. percben a vendégkapu előtt labdát szerzett az Ajka, Kanta Szabolcs az üresen érkező Sowunmi elé tálalt, aki simán megoldotta a feladatot (7-1) – tudósított az FC Ajka Blog Facebook-oldala.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik