NB II

Hatgólos döntetlen

A Balmazújváros 3-3-ra végzett a Létavértes ellen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Létavértes SC 3-3 (2-1)
Balmazújváros: Mester – Vachtler, Papp (Bakos a szünetben), Forgács, Bokros (Privigyei a szünetben) – Nagy R., Müller (Murák a szünetben), Kónya, Demjén (Oláh a szünetben) – Pintér, Belényesi. Edző: Híres Gábor
Gólszerzők: Demjén (16., 23.) Oláh (52.), illetve Sós (3.), Bereczki (71.), Vinícius (81.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön játszotta a harmadosztályú Létavértes elleni felkészülési mérkőzését az NB II-es Balmazújváros.

Rögtön a mérkőzés elején vezetést szerzett a vendégcsapat: Sós Bence lépett ki egy előrevágott labdával, majd a kifutó kapus fölött a hálóba emelt (0-1). Tíz perccel a gól után jegyezhettük fel az első hazai helyzetet, ekkor Pintér Norbert lőtt távolról nem sokkal fölé. Éledezett a Balmazújváros, a 16. percben pedig már egyenlített is: Demjén Gábor ugrott ki a leshatáron, és higgadtan fejezte be az akciót (1-1). Egy perccel később a vezetés is meglehetett volna, de Demjén passzát Belényesi a kapufára rúgta – derül ki az onlajnok.com tudósításából.

A 23. percben az előző találatot előkészítő Belényesi lépett ki remekül, önzetlen passzát pedig Demjén hat méterről a kapuba továbbította (2-1). Három perccel később ismét Belényesi került ziccerbe, de fölé bombázott. A félidő második felére kissé visszavettek a hazaiak, és bár így is bátor játékot láthatott a közönség, újabb gól nem esett a szünetig.

A második félidőből alig telt el hét perc, és immáron a harmadik balmazi gól is a hálóban táncolt: egy beadást röviden fejeltek ki a védők, úgyhogy Oláh Gergő kapásból a kapuba zúdított (3-1). Eldőlni látszott a találkozó, ez viszont nem volt észrevehető a cserékkel frissítő Létavértes játékán. Több nagy helyzet után a 71. percben Bereczki lőtt a hálóba egy lecsorgó labdát (3-2).

A fölényben játszó vendégek egyre inkább beszorították ellenfelüket a saját térfelükre. A 81. percben aztán Vinícius egyéni megoldással kavarta meg a hazai védelmet, a támadó pedig kihasználva a helyzetet, a léc alá vágta a labdát (3-3).

A második játékrészben frissebben mozogtak a vendégjátékosok, így megérdemelten mentették döntetlenre a találkozót.

Olvasói sztorik