NB II

A Kisvárda sikeres látogatása

Az NB II újonca 2-0-ra nyert a Kazincbarcika elleni, tiszaújvárosi találkozón.
Felkészülési mérkőzés
Kazincbarcika – Kisvárda 0-2 (0-0)
Tiszaújváros
Kisvárda: Nacsa (Petranics) – Bognár Zs., Hegedűs, Mboussi, Fodor A. – Pavlov, Popovics, Venczel, Nagy B. – Irhás – Üveges. Cserék: Bodnár L., Oláh, Ramos, Hidi, Molnár R., Varga, Farkas, Brankovics, Kornyuták. Edző: Révész Attila
Gólszerzők: Ramos, Pavlov

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Jól kezdte a meccset a harmadosztályú együttes, Olasz János már a tizedik percben gólt szerezhetett volna, azonban Nacsa kapus elkaszálta, viszont a jogos büntető elmaradt. A Kisvárda főleg a baloldalon próbált támadásokat építeni, azonban Treznai Márk két kemény belépővel megmutatta, hogy nem lesz könnyű dolga Irhás Ignácnak, aki nagyon elemében volt, hiszen kétszer is húszméteres bombát eresztett meg. Először Szabó Ádám védett, majd a kapufa hárított.

A KBSC főleg a jobboldalon vezette támadásait, Nyitrai rendre ügyesen fűzte be a védőjét. Igazi helyzet azonban egyik csapat előtt sem adódott a folytatásban. A második játékrészben mindkét szakvezető cserékkel frissített csapatán. Ez Révész Attilának sikerült jobban, hiszen Myke Ramos pályára küldésével nehéz feladat elé állította az ellenfél védőit. Bár Nagy Péter és Treznai is rendre párharcokat nyert a fiatal brazillal szemben, de egy jobboldali beadást követően mégis gólt szerzett (0-1).

A borsodiak Krajnc és Kovács Bence vezetésével próbált támadásokat vezetni, azonban az idő múlásával egyre kevésbé volt érezhető veszély az akcióikban. Tarr Tibor a második félidőben többször is hatalmas bravúrral védte a kisvárdai támadók próbálkozásait. A lefújás előtt néhány perccel Pavlov egy kapu előtti kavarodást követően beállította a 2-0-s végeredményt.

Kiegyenlített első félidőt követően a második játékrészben a Kisvárda két szerencsés góllal megnyerte a mérkőzést – tudósít a KBSC honlapja.

Olvasói sztorik