NB II

Vasas-siker a Dorog ellen

Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Dorog 3-1 (2-0)
Fáy utca
Vasas: Orbán S. (Hermány) – Pál D., Görgényi, Tamás (Nagy T.) , Kiss R. – Cseke (Katona M.), Vida, Berecz (Menyhárt.) – Szedlár (Nagyházi), Ferenczi (Szabó B.), Ádám M. (Boda). Edző: Szanyó Károly
Gólszerzők: Ádám M. (25.), Berecz (35.), Boda (80.), illetve Sitku (52.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délelőtt a harmadosztályú Dorog együttesét fogadta a Vasas, felkészülési mérkőzésen. Jól kezdték a találkozót az angyalföldiek: a nyolcadik percben Szedlár húzogatott a tizenhatos előterében, majd lövésre szánta el magát, de a vendégek hálóőre magabiztosan védett. Három perccel később a nagy kedvvel futballozó Szedlár cselezgetett megint, majd Bereczhez passzolt, akinek a lövését szintén hárította a kapus. Az első játékrész derekán aztán megszerezte a vezetést a Vasas: Pál Dávid adott be a jobboldalról, a labda elsuhant Ferenczi István lába előtt, de a hosszú saroknál érkező Ádám Martin a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

Két perccel később újabb gólt szerezhettek volna a hazaiak: Berecz baloldali szögletét a kiváló ütemben felugró Ferenczi fejelte kapura, ám a kapus hárított. A 35. percben aztán növelték előnyüket az angyalföldiek: egy beadást Berecz vett le a tizenhatos vonalán, majd a kapufát érintve a kapuba lőtt (2-0) – tudósított a Vasas FC Facebook oldala.

A második félidő hetedik percében szépített a Dorog, egy jobboldali szabadrúgást Sitku Illés fejelt a kapuba (2-1).

A vendégek gólja után kicsit ellaposodott a találkozó, a következő helyzetre a hetvenedik percig kellett várni: Vida Máté tört be a tizenhatoson belülre, lövése kipattant egy védőről, a labda így a tizenhatos vonalánál található Szabó Bencéhez került, aki kapásból a kapufa mellé lőtt. A nyolcvanadik percben növelte előnyét a Vasas: Boda beadása a rövid saroknál megpattant egy védőn, amely becsapta a vendégek kapusát, így a labda a kapu közepébe pattant (3-1)

A 85. perctől kilenc emberrel kellett folytatnia a meccset a hazai alakulatnak, ugyanis Nagy Tamás egy sajnálatos sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot. Gól már nem esett a találkozón, az angyalföldiek 3-1-re győzték le NB III-as ellenfelüket.

Olvasói sztorik