NB II

Győzelemmel avatták a műfüves pályát

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sokan voltak kíváncsiak az NB II-es Balmazújváros első hivatalos felkészülési mérkőzésére, amely a decemberben átadott új műfüves pálya premierje is volt egyben. A harmadosztályú DVSC-DEAC kizárólag fiatalokkal érkezett a mérkőzésre.

A hazaiaknál nem lépett pályára a Honvédtól kölcsönvett Vólent Roland, de ott volt a korábbi Újpest-játékos, Privigyei Ádám, aki legutóbb Kazincbarcikán játszott.

A tizedik percben egy baloldali akció végén Németh Ádám adta be a labdát, amit Belényesi Miklós nyolc méterről a léc alá fejelt (1-0). A 44. percben Sárközi Szabolcs jobbról Pintér Norbertet indította, aki egy átvétel után, 12 méterről a kapus mellett a hálóba lőtt (2-0).

A DVSC fiataljai nagyon jó edzőpartnernek bizonyultak. Sokat futottak, nem voltak durvák, s különösen a mezőnyben mutattak ügyes dolgokat. A hazaiak nem mozogtak frissen, de mindkét félidőben uralták a játékot – írja a klub honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC-DEAC 2-0 (2-0)
Balmazújváros 1. félidő: Mester – Bokros, Papp F., Privigyei, Németh Á. – Demjén (Sárközi, 32.), Kónya, Müller, Virág – Belényesi, Pintér N. 2. félidő: Mester (Tóth D., 67.) – Bokros, Bakos, Privigyei, Németh Á. – Kállai, Patalenszki, Oláh G., Sárközi – Murák, Karacs. Edző: Híres Gábor

Olvasói sztorik