NB II

Megszakadt a nyeretlenség

Az NB II 15. fordulójában: Balmazújváros–Szolnok 2-0.

Kapcsolódó cikkek

NB II, 15. forduló
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szolnoki MÁV FC 2-0 (0-0)
Balmazújváros, 800 néző. Játékvezető: Oláh
Balmazújváros: Szalma – Bokros, Kónya, Kiss L., Németh – Oláh, Virágh (Pintér, 87.), Tóth D. (Karacs, 79.), Nagy R. (Demjén, 85.) – Urbin, Szőllősi. Edző: Híres Gábor
Szolnok: Tóth Z. – Rokszin (Grúz, 67.), Zvara (Katona, 79.), Balaskó, Lengyel – Szepessy (Máté J., 67.), Sipeki, Antal, Nagy I. – Vári, Fritz. Edző: Kis Károly
Gólszerzők: Tóth D. (49.), Urbin (81.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadik percben máris a hazai együttes veszélyeztetett: Nagy Róbert adott be lendületből középre, de a védők tisztázni tudtak a berobbanó támadók előtt. Tíz perccel később Nagy István fejese kerülte el nem sokkal a hazai kaput – tudósít az onlajnok.com.

A 17. percben Rokszin vezethette egyedül a kapusra a labdát, de nagy helyzetben mellé gurított. Az első félidőben javarészt pontrúgásokkal veszélyeztettek a csapatok, a mezőnyben először a Balmazújváros, majd a Szolnok játszott fölényben, de gólt egyik fél sem tudott szerezni.

A második játékrész rögtön egy nagy vendég lehetőséggel indult: a 47. percben Nagy beívelését Szepessy fejelte kapura, de Szalma Pál remek érzékkel védeni tudott. Két percre rá góllal válaszolt a Balmazújváros: Virágh lövését még védte Tóth, azonban a kipattanóra Tóth Dániel érkezett a leghamarabb, és a hálóba passzolt (1-0).

Beindultak az események: újabb két perc elteltével ismét Szalmának kellett nyújtózkodnia, ezúttal Vári fejesénél. Öt perccel később ismét a hazaiak kapusa mentett, ezúttal Lengyel lövésénél, a kipattanót pedig a védelem blokkolta. Az 59. percben Virágh veszélyeztetett, de Tóth a helyén volt, és védte a 12 méterről leadott lövést. A találkozót eldöntő gólra a hajráig kellett várni: a 81. percben Urbin egyéni szóló végén módosította 2-0-ra az állást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik