NB II

Változatos döntetlen

Az NB II 12. fordulójában: Balmazújváros–Sopron 3-3.

Kapcsolódó cikkek

NB II, 12. forduló
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Soproni VSE-GYSEV 3-3 (1-2)
Balmazújváros. Játékvezető: Varga L.
Balmazújváros: Mester – Kiss L., Forgács, Papp, Oláh (Kónya, 65.) – Nagy R., Müller, Demjén (Belényesi, 74.), Virágh – Tóth D. (Pintér, a szünetben), Urbin .Edző: Híres Gábor
Sopron: Dénes – Fazakas, Baranyai, Pados, Deme – Sifter, Varga G., Németh L. (Szabó L., 57.) – Gaál (Nyilasi, 90.), Erdélyi (Balázs R., 65.), Horváth A. Edző: Supka Attila
Gólszerzők: Kiss L. (37.), Urbin (71., 82.) illetve Horváth A. (1.), Varga G. (10.), Szabó L. (79.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már az első percben vezetéshez jutott a Sopron: egy labdaszerzés után Horváth András 28 méterről a bal kapufát is segítségül véve bombázott a kapuba (0-1). A vendégek nagyon megnyomták a mérkőzés elejét, a tizedik percben egy beadást az ötösön berobbanó Varga Gábor váltott gólra (0-2) – tudósít az onlajnok.com weboldal.

A 20. percben Gaál szerezhetett volna újabb gólt, de csak a kapufát találta el. A 33. percben is a Sopron veszélyeztetett, Gaál beadását Németh László rúgta az üresen tátongó kapu mellé. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott ziccerek megbosszulták magukat: a 37. percben Kiss László gyűjtött be egy röviden felszabadított labdát, és 17 méterről a jobb felsőbe helyezett (1-2).

A második félidő is soproni lehetőséggel indult, de Németh néhány centiméterrel eltévesztette a kaput az 54. percben. A 70. minutumban Pintér lábában volt az egyenlítés, de ő is csak a kapufát találta el. Egy perccel később már semmi sem mentette meg a vendégeket: Demjén beadását Urbin fejelte a kapuba (2-2).

Tíz perccel később ismét vezetéshez jutott a Sopron: Balázs Richard beadását Szabó László helyezte a hálóba (2-3). Nem adta fel azonban a Balmazújváros, és három perccel később a házi gólfelelős, Urbin Péter ismét egalizált: Pintér passzát váltotta gólra (3-3).

A fordulatos találkozó hajrája már nem hozott több gólt, így 3-3-as döntetlennel zárt a Balmazújváros és a Sopron.

Olvasói sztorik