NB II

Az utolsó pillanatban nyert a Vasas

Az NB II 12. fordulójában: Kisvárda–Vasas 2-3.
NB II, 12. forduló
Kisvárda SE – Vasas FC 2-3 (1-1)
Kisvárda, 400 néző. Játékvezető: Fábián.
Kisvárda: Nacsa – Molnár R., Hegedűs T., Oláh D., Fodor A – Miskolczi (Farkas, 86.), Kornutyak, Nagy B., Kapacina (Horváth L., a szünetben) – Bouard, Üveges (Pálvölgyi, 71.). Edző: Révész Attila
Vasas: Németh G. – Horváth L., Recklet (Izing, a szünetben), Schulz, Engel – Cseke (Görgényi, 65.), Gál, Nagyházi – Horia – Berecz, Remili. Edző: Dirk Berger
Gólszerzők: Bouard (39., 60.), illetve Engel (10.), Remili (62.), Gál (93.)
Kiállítva: Schulz (59.), illetve Hegedűs T. (43.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A harmadik percben Berecz lőtt húsz méterről kapura, de Nacsa biztosan védett. A tizedik percben Gál labdaszerzése után Remili ugratta ki Engel Alexet, aki tíz méterről a kapufa segítségével juttatta a hálóba a labdát (0-1) – tudósít a Vasas hivatalos honlapja.

A tizennyolcadik percben a hazaiak támadója, Miskolczi már Németh Gáboron is túljutott, de az üres kapuba tartó lövését Nagyházi Dávid még ki tudta vágni. Tíz perccel később Berecz lőtt kapásból el egy lekészített labdát, de Nacsa is figyelt, és bravúrral szögletre mentett. A 39. percben Bouard fordult le Schulzról, és tíz méterről kilőtte a jobb alsót (1-1). Négy perccel később Remili lépett ki a hazai védők közül, Hegedűs csak szabálytalanul tudta megállítani, amiért azonnal piros lapot kapott.

Két perc telt el a második félidőből, és majdnem megszerezte a vezetést az emberelőnyben játszó Vasas: Remili beadását Berecz fejelte kapura, de Nacsa ismét nagy bravúrral védett. A 49. percben Berecz tálalt az előbbi feladó elé, de Remili estében fölé lőtte a labdát. Az 56. percben ismét Remili adott be, ezúttal egy szögletet varázsolt Gál fejére, aki nyolc méterről fejelt mellé.

Az 59. percben Schulz akasztotta a kiugró Bouardot. Az angyalföldi védő sárga lapot kapott, és mivel már volt neki egy, így mehetett zuhanyozni. Egy percre rá Gál veszített labdát a saját tizenhatosa előtt, Üveges keresztbe passzolt, ahol érkezett Bouard, és az üres kapuba gurította a játékszert (2-1). Nem kellett sokat várni a vendégek válaszára sem: a 62. percben Remili tekert a hosszú felső sarokba a tizenhatos sarkától. A 84. percben majdnem saját szögletéből kapott gólt a Vasas: a beadás után kipattanó labdával Bouard iramodott meg, Nagyházi röviden tisztázott előle, de estében nem tudott az üres kapuba találni.

A hajrában mindent megtett a győzelemért a két együttes: a 87. percben Bouard lövése kerülte el nem sokkal a kaput. Gólt azonban a Vasas szerzett, a 93. percben Remili tört be a tizenhatoson belülre, Gál elé tálalt, aki a kivetődő Nacsa mellett helyezte a hálóba a győztes találatot (2-3).

Olvasói sztorik