NB II

Hol van már augusztus?

Az NB II tizedik fordulójában: Sopron–Cegléd 2-3.
NB II, 10. forduló
Soproni VSE-GYSEV – Restart-Ceglédi VSE 2-3 (1-2)
Sopron, 1000 néző. Játékvezető: Botló
SVSE: Dénes Zs. – Fazakas G. (Pados, 54.), Baranyai, Fazekas N., Maráczi – Sifter, Varga G. (Balázs R., 36.), Németh L. – Gaál, Erdélyi, Szabó L. (Szabó Zs., 66.). Edző: Supka Attila
Cegléd: Miski – Kenderes, Szala, Robson, Miklósvári – Makrai, Koncz (Fehér B., 74.), Kormos (Medgyes, 64.), Markó, Lipusz (Szkunc, 88.) – Koós. Edző: Ványi Zsolt
Gólszerzők: Gaál (26., 93. – az elsőt tizenegyesből), illetve Kormos (11., 32., 52.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 11. percben Kormos László húsz méterről, szabadrúgásból gyönyörűen a kapu jobb felső sarkába lőtt (0-1). A 19. percben Kenderes került ziccerbe, de a kapu mellé gurított. A 25. percben Fazakas Géza beadás után Miklósvári szabálytalankodott Gaál Bálinttal szemben, ezért a játékvezető büntetőt adott a Sopronnak, amit a sértett könyörtelenül értékesített (1-1).

A 32. percben Lipusz szöglete után után Kormos fejelt a kapuba öt méterről (1-2). A gólokat leszámítva igazán komoly helyzet egyik oldalon sem volt. Nagyon sok a hiba adódott a mezőnyben, és az iram sem volt valami magas az első félidőben.

A 48. percben egy vendégkontra végén Lipusz került nagy helyzetbe, de emelését Dénes Zsolt megfogta. Három perccel később egy újabb ellentámadás végén Lipusz középre adott labdája százszázalékos helyzetben kimaradt, viszont az 52. percben egy hatalmas soproni védelmi hiba után Kormos közelről a kapuba helyezett, ezzel mesterhármast ért el (1-3). A folytatásban sok hibával játszott mindkét csapat. A 93. percben Erdélyi labdája után Gaál Bálint hét méterről a jobb alsóba lőtt (2-3) – tudósított az onlajnok.com.

A soproniak továbbra is augusztus végén nyertek legutóbb bajnoki meccset.

Olvasói sztorik