NB II

Meggyilkolták a Vác korábbi kapusát

Héger Ádám egy családi dráma áldozata lett. A fiatal tehetség 22 éves volt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő délelőtt Baracson öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi. A mentők kórházba vitték. Nekik elmondta, hogy a napokban megölte két családtagját, és egy mezőgazdasági területre vitte. A férfi által elmondottak alapján a dunaújvárosi járőrök Mélykút közelében megtalálták 47 éves élettársát és annak 21 éves fiát.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy mindketten bűncselekmény áldozatai lettek. A Fejér megyei nyomozók a kórházban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Gyula 49 éves baracsi lakost, aki beismerő vallomást tett. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja, melynek során kezdeményezik a gyanúsított előzetes letartóztatását – írja a police.hu.

A Rangadó.hu információ szerint a családi dráma egyik áldozata Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi kapusa. Értesülésünket megerősíti a fiatalon elhunyt játékos legutóbbi klubja, az ESK Ménfőcsanak honlapja is.

Héger Ádám 1991. december 10-én született. 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, a Kaposvölgye színeiben. A tavasz során 11 mérkőzésen őrizte csapata kapuját, és 35 gólt kapott a gyenge szezont futó, és kieső helyen záró együttesben. Héger azonban maradt a másodosztályban, a következő idényben ugyanis szerződtette a Vác. A csapatnál egy teljes idényt töltött el, 16 bajnokin jutott szóhoz. Pályafutása során korábban megfordult a Dunaújváros, a Csepel, a Baracs SE, az Aba-Sárvíz, a Dunafém-Maroshegy, a Bölcske és a Petőfi SK Lipót csapatában. A jelenlegi szezonban a Ménfőcsanak kapusa volt.

A fiatalon elhunyt kapus a korábbi dunaújvárosi és váci klubtulajdonos, Héger József unokaöccse.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik