NB II

Újabb balatoni siker idegenben

Az NB II hetedik fordulójában: Kozármisleny–Siófok 0-1.
NB II., 7. forduló
Kozármisleny SE – FGSZ Siófok 0-1 (0-1)
Kozármisleny, 200 néző. Játékvezető: Pintér Cs.
Kozármisleny: Sólyom – Kiss M., Fellai, Vattai, Vég – Cziráki, Szabó B. (Nagy E., 75.), Kovács T., Zsdrál (Kovács D., 83.), – Nagy M. – Varga B. Edző: Szabó Zsolt
Siófok: Tajti – Futó, Fehér Zs., Papp Sz., Novák A. – Nagy D. (Gárdos A., 80.), Peszmeg, Vass M., Papp M., – Bogáti, Dajics (Vólent, 52.). Edző: Horváth Károly
Gólszerző: Nagy D. (10.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hamar felavatták a siófokiak a hazai kapust, miután már a tízedik percben a hálóba találtak. Ekkor Papp Máté ment el a bal oldalon, a beadását Nagy Dániel levette és a kapuba lőtte (0-1). A gól után többször is veszélyeztetett a Kozármisleny, de Tajti Norbert mindannyiszor a helyén volt.

A hazaiak támadtak becsülettel, de komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítaniuk az első negyvenöt perc során. Eközben a Siófok energiáit leginkább a védekezésre fektette, ami nem volt meglepő, hiszen náluk volt az előny.

A második félidőre sem változott a koreográfia, ugyanott folytatták a csapatok, ahol abbahagyták. A kozármislenyiek támadtak becsülettel, Horváth Károly együttese pedig védekezett. Az 58. percben nagy helyzetbe került Nagy Erik, miután a tizenhatoson belülre cselezte magát, de Papp Máté belelépett a lövésébe, így a labda szögletre vágódott.

A baranyaiak támadtak, végig uralták a játékot a második félidőben. Egy-egy helyzetig még eljutottak, de a góllövéssel hadilábon álltak. Ezzel szemben a siófokiak fegyelmezetten védekeztek, és kapott gól nélkül lehozták a találkozót, így ismét három ponttal gazdagodtak, és továbbra is veretlenek a szezonban.

Olvasói sztorik