NB II

Otthon nyert a DPASE

Az NB II ötödik fordulójában: Dunaújváros–Sopron 3-1.
Dunaújváros PASE – Soproni VSE-GYSEV 3-1 (1-0)
Dunaújváros, 250 néző. Játékvezető: Radványi
DPASE: Milinte – Villám, Beleuc, Burucz, Lázár Zs. (Kocsis, 89.) – Urbán G. (Perovics, 65.), Szalai T., Papp M., Thiago (Sóron, 86.) – Godslove, Csehi T. Edző: Dobos Barna
SVSE: Heinrich – Fazakas G., Bognár Zs., Tóth M., Pados (Horváth A., 78.) – Sifter (Fazekas N., 30.), Varga G., Németh L, Szabó L. (Balázs R., 60.) – Gaál B., Erdélyi. Edző: Supka Attila
Gólszerzők: Godslove (10.), Papp M. (69.), Lázár Zs. (75.), illetve Varga G. (80.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rögtön hatalmas soproni helyzetekkel indult a találkozó. Még két perc sem telt el, amikor három lehetőségük is adódott a vendégeknek. Először Szabó László lőtt 11 méterről kapura, amit blokkoltak a védők, majd az újabb szögletet követően Sifter egy méterről a kapusba rúgta labdát, végül Gaál fejelt mellé.

A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, a tízedik percben egy ellentámadásból megszerezte a vezetést a Dunaújváros, Godslove révén (1-0). Ezután nem is történt túl sok érdemleges az első félidőben. Leginkább a küzdelem dominált.

A fordulást követően sem változott nagyot a játék képe. Helyzet egyik oldalon sem alakult ki, egészen a 69. percig. Ekkor Tóth Máté szabálytalankodott a kaputól 18 méterre, és az ezért megítélt szabadrúgást Papp Máté tekerte a rövid felsőbe (2-0).

A 75. percben Lázár Zsolt kapáslövése végleg eldöntötte a mérkőzést (3-0). A nyolcvanadik percben a szépítés összejött a Sopronnak Varga Gábor távoli bombájával (3-1), ami egyben a végeredményt is jelentette.

Olvasói sztorik