NB II

Csak félreértés volt!

Már nagyon várja idei első tétmeccsét a keretből egy időre kikerült Ulvicki Mihály.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két fordulót kihagyott az NB II Keleti-csoportjában szereplő Szeged 2011 csapata, hiszen előbb a Vác nem állt ki ellene, utóbb pedig az időjárás miatt halasztották el a teljes bajnoki fordulót. A csongrádiak így már nagyon várhatják az újabb tétmeccset, ezt mi sem mutatja jobban, minthogy hét közben 6-1-re lelépték edzőmeccsen a vetélytárs Orosházát.

A Szeged középpályásánál, Ulvicki Mihálynál hatványozottabban igaz, hogy várja már a folytatást, hiszen idén még nem lépett pályára az NB II-ben, mivel Gálhidi György vezetőedzővel egy kisebb nézeteltérése támadt. Mi is volt ez pontosan? A többi között erről is mesélt a Rangadó.hu érdeklődésére a 27 éves játékos.

– Nagyon ki vagyunk már éhezve arra, hogy újra éles meccset játsszunk – kezdte Ulvicki Mihály. – Már nagyon vágyunk arra, hogy kijavítsuk az első tavaszi fordulóban történt kisiklást. Én személy szerint főleg várom már, hogy pályára lépjek, hiszen idén még nem játszottam NB II-es bajnokin.

– Rövid időn belül harmadszor győzték le edzőmeccsen az Orosházát. Ennyire nagy a különbség a két csapat között?
– Szokták mondani, hogy egy edzőmeccs teljesen más, mint egy bajnoki, és az orosházi játékosok is azt hangoztatják, hogy ők majd a bajnokin akarnak legyőzni minket. Ötgólos különbség nincs a két csapat között, az biztos. Persze, nem a legjobb, hogy ilyen gyakran kell játszanunk velük, de más választásunk nem volt, a környéken ők tudtak eljönni, alacsonyabb osztályú ellenféllel pedig nem akartunk játszani.

– Algyőn fogadják a Ceglédet, műfüvön. Jelent-e ez bármiféle különbséget?
– Január óta Algyőn készülünk, úgyhogy ismerjük azt a pályát. Tény, hogy jobb lett volna füves pályán játszani, de többet edzettünk műfüvön, úgyhogy hátrányunk nem lehet ebből.

– Egy időre fegyelmi okok miatt kikerült a Szeged keretéből. Mi történt pontosan?
– Csak egy félreértés volt, amit utólag megbeszéltünk a mesterrel, lezártuk az ügyet, úgyhogy már minden rendben. A megye egyes csapatban kellett szerepelnem egy héten keresztül, de mondom, ez csak egy félreértés volt, ami mostanra teljesen tisztázódott. Annyi történt, hogy egy mondandómat másképp értelmezett.

Olvasói sztorik