NB II

Jönnek az újabb Haladás-fiatalok

Továbbra is a szombathelyiek NB II-es csapatának játékosai a legfiatalabbak a mezőnyben.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Az Illés Akadémia számára komoly elismerés lehet, hogy továbbra is a Haladás játékosai adják az NB I és NB II mezőnyét nyilvántartó HLSZ-adatbázis legfiatalabb játékosait.

A tavaszi első forduló után Grabant Bence (1996. május) már csak a második helyet foglalja el a legifjabbak között a képzeletbeli dobogón, mert a Kaposvár II – Haladás II (1-1) bajnokin Hegedűs János (1996. október) is pályára lépett, így mostantól ő a legfiatalabb. A harmadik helyen csapattársuk, Rácz Barnabás (1996. április) áll.

Az egy évvel idősebb (1995) korosztályban öten vannak, akik már az élvonalban is bemutatkoztak. Közülük Bobál Gergely (Honvéd) a legfiatalabb, nála mindössze három hónappal idősebb Csilus Tamás (Ferencváros), továbbá Hahn János Csaba (Paks), Nagy Dominik (Pécs) és Németh Márió (Haladás), akik szintén elmondhatják magukról, hogy a nagykorúvá válás előtt szerepeltek a legmagasabb osztályban – írja a HLSZ honlapja.

Olvasói sztorik