NB II

Vereség a harmadosztályú ellen

A Szolnoki MÁV FC 2-1-re kikapott a horvát harmadosztályban szereplő NK Rovinj együttesétől, felkészülési mérkőzésen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hiába birtokolta már az első félidőben is többet a labdát a Horvátországban edzőtáborozó magyar csapat, mégis az ellenfél szerezett vezetést. Egy bedobás után Barlecaj 16 méterről lőtt a kapuba. A meccs krónikájához tartozik még, hogy Tóth Zoltán ebben a játékrészben tizenegyest hárított – tudósít a szolnokiak honlapja. A fordulást követően igyekezett nagyobb sebességre kapcsolni a magyar csapat, szinte végig az ellenfél térfelén volt a labda, s Kocsis Dávid egyenlíthetett volna. A kimaradt helyzet hamar megbosszulta magát, egy kontra végén tovább növelte előnyét a Rovinj. A hajrában mindent egy lapra feltéve rohamozott a Szolnok, ám ez csak a szépítésre volt elég. A 88. percben Kocsis baloldali beadását a középen érkező Nagy István nyolc méterről lőtte a kapuba (2-1).

– A mai mérkőzésen körülményesen játszottunk, nagyon sok hibával, így annak ellenére, hogy a meccs második félidejében több gólt is szerezhettünk volna, a hazaiak megérdemelten nyertek. Nem tudtunk abban a ritmusban játszani, amiben szerettünk volna. Ahhoz, hogy a bajnokságban eredményesek legyünk, magasabb színvonalon kell játszanunk – értékelt a találkozó végén Kis Károly vezetőedző.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Rovinj (horvát) – Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Szolnok: Tóth Z. (Rézsó, a szünetben) – Pintér, Grúz, Gyagya (Balogh P., a szünetben), Rokszin – Tisza (Kocsis, a szünetben), Balaskó, Tamási (Urbán-Szabó, a szünetben), Kállai (Nagy I., 65.) – Bohner, Prgomet. Edző: Kis Károly

Gólszerzők: A. Barlecaj, Krijan, illetve Nagy I.

Olvasói sztorik