NB II

Simon nem kell a Vasasnak

Angyalföldön edzett, de a szombati felkészülési meccsen már lehetőséget sem kapott Simon Attila.
Felkészülési mérkőzés
Vasas FC – Bölcskei SE 8-1 (4-0)
Fáy utca, 100 néző. Játékvezető: Nagy I.
Vasas. 1. félidő: Szatmári – Polényi, Nikolov, Lucas, Kovács – Cseke, Ferkó, Thiago, Berecz – Szilágyi, Wilson. 2. félidő: Halasi – Görgényi, Kárpáti, Mehmedagics, Füredi – Polényi, Venczel, Shane, Deyvison – Bobo, Ádám. Edző: Dirk Berger
Bölcske: Lieszkovszki – Keresztes, Kőkuti, Kern, Ferencz – Rompos, Frölich, Sziki, Hoós – Tóth J., Nagy D. Cserék: Szintai, Süvöltős J., ifj. Süvöltős J., Májer, Marosi
Gólszerzők: Thiago (8.), Cseke (10.), Wilson (42, 45.), Deyvison (59.), Bobo (65.), Mehmedagics (69.), Görgényi (85.), illetve Tóth J. (50.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III Dráva-csoportjának negyedik helyén telelő Bölcske csapata látogatott Angyalföldre, felkészülési mérkőzésre. Dirk Berger vezetőedző két csoportra osztotta a hazaiakat, akik a mérkőzés előtt erősítőedzést végeztek. Összességében a nagyon kulturáltan és sportszerűen játszó rivális nem állította megoldhatatlan feladat elé a fővárosiakat, akik remekül oldották meg a feladatot.

A hazaiak két sora igazságosan megosztozott a gólokon. A vasárnapi pihenőnap után hétfőn egy edzéssel folytatja a felkészülését a csapat, majd kedden a Komló, szerdán pedig a Hatvan együttesével méri össze erejét előkészületi mérkőzésen – írja a klub honlapja.

A játékosok közül Salem Reidan az NB III-as Biatorbágy csapatában szerepel a tavaszi szezonban. Matolcsi Marcell és Balogh Bence számára továbbra is olyan kölcsönegyüttest keres a klub, ahol rendszeresen tudnak játszani a tavasz során. Új játékosokat az elkövetkező hetekben is tesztel a szakmai stáb. Simon Attilával kapcsolatban a német edző elmondta: bár nem tett rossz benyomást rá, azonban nem érezte úgy, hogy szüksége lenne rá a továbbiakban.

– Látszik rajta, hogy jó játékos, azonban nem érzem annyival jobbnak, mint jelenlegi támadóinkat, Szilágyit, Bobót, Ádám Martint, Jacobot, és a hozzájuk felzárkózó támadó középpályásainkat, hogy feltétlenül szeretném, hogy leigazoljuk – szögezte le a tréner.

Olvasói sztorik