NB II

Négy csabai gól a Makó ellen

Az idei naptári év első felkészülési mérkőzését játszotta szombaton az NB II-es listavezető Békéscsaba.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csabaiaknál három román próbajátékos lépett pályára: a 26 éves UTA Aradból érkezett jobboldali védő, Tolmbaye Calvin; a korábban az első osztályban csaknem ötven mérkőzésen szerepelt, 31 éves apró termetű középpályás, Sfärlea Sebastian; és a 27 éves csatár, Voiculet Adrian, aki szintén játszott a román első ligában. Voiculet a 2010–2011-es idényben az UTA Arad színeiben a román másodosztályban 24 mérkőzésen 19 gólt szerzett – írja a beol.hu.

Az első félidőben nagy fölényben voltak a hazaiak, több nagy helyzetet kihagytak, és csak a félidő lefújása előtt lőttek két gólt. A fordulás után a cserék is lehetőséget kaptak, a csabaiak sok helyzetükből csak kettőt értékesítettek.

– Idei első felkészülési találkozónkon a fiúktól láttam szép dolgokat és hibákat is. Tovább teszteljük a próbajátékosokat – mondta Dajka László vezetőedző.

Kolumbiai nevek

Kiderült, hogy Mario Llanos Méndez (23 éves ballábas védő) és Sarmiento Suárez Edilmer José (24 éves csatár) a Békéscsaba csapatának két kolumbiai próbajátékosa, ám ők a Makó ellen nem kaptak szerepet.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre SE – Makói FC 4-0 (2-0)

Gólszerzők: Voiculet (40.), Majoros (43.), Obot (63.), Randelovics (73.)

Olvasói sztorik