NB II

Döntőbe jutott a Haladás kettő

Szombaton és vasárnap Mezőkövesden rendezik a Farkas István-emléktornát.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kazincbarcika – Bükkábrány

Az első perctől kezdve fölényben játszott az NB II-es borsodi csapat, és Fótyik Dominik korai góljával le is törte az ellenfél lelkesedését – tudósít a KBSC honlapja. A folytatásban tízpercenként estek a gólok, előbb Jeremiás Gergő szögletét fejelte kapuba Kiprich Dániel, majd Kovács Péter erőszakos labdaszerzését követően David Garcia fejezett be góllal egy akciót. A mérkőzés további részének hőse Salvador volt, aki bolondot csinált az ellenfél védelméből, szinte akkor került helyzetbe, amikor csak akart. Három gólja mellett legalább ennyi kapufát is jegyzett, sőt több esetben gólt érő passzokkal szolgálta ki a társakat is, azonban a helyzetek kimaradtak.

Haladás II – Kazincbarcika

Ezúttal már próbajátékosok is pályára léptek a borsodi együttesben. A szünetben Varsányi Jánost váltotta a kapuban a létavértesi Póser Dániel, a középpálya közepén a kispesti Lengyel Gyula szűrte a támadásokat, míg a csatársorban a Kazincbarcikán már korábban megfordult Orlóczki Krisztián rohamozta az ellenfél kapuját. A találkozó első félidejében a szombathelyiek egy szöglet után vezetést szereztek. A második félidőben a KBSC agresszív letámadást alkalmazott, ami teljesen megzavarta a szombathelyi fiatalokat. Rengeteg helyzetet dolgozott ki a Kazincbarcika, főleg Vólent Roland jelentett veszélyt a Haladás kapujára, de az egyenlítés elmaradt.

A vasárnapi döntőben a szombathelyiek ellenfele az NB III Tisza-csoportjának éllovasa, a Várda FC együttese lesz. Az első napon kétszer harmincperces mérkőzéseket rendeztek, a torna második napján azonban már 90 percig tartanak a meccsek.

Farkas István-emléktornán, Mezőkövesd, 1. nap

Kazincbarcika – Bükkábrány 6-0

Kazincbarcika-Haladás II 0-1

Haladás II – Bükkábrány 2-0

Kecskemét II – Kisvárda 0-1

Mezőkövesd – Kecskemét II 0-0

Kisvárda – Mezőkövesd 2-0

A vasárnapi program:

9 óra, az 5. helyért: Mezőkövesd – Bükkábrány

11 óra, a 3. helyért: Kazincbarcika – Kecskemét II

13 óra, döntő: Kisvárda – Haladás II

Olvasói sztorik