NB II

Új edző Vecsésen

A Nahóczky Attilát váltó Kántor Attila mellett Gendúr László is tagja az NB III-as Vecsés FC szakmai stábjának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kántor Attila korábban már három időszakot töltött Vecsésen, előbb Csábi József, majd Horváth Ferenc segítőjeként dolgozott, legutóbb pedig vezetőedző volt. Tevékenykedett a Pécel és a Felsőpakony együttesénél is.

– Szerintem Földvári Tibor klubelnök legrosszabb döntése talán Détári Lajos volt, hogy idehozta, mert vele indult el a Vecsés hanyatlása. Azért tartunk most itt, mert az ő legénysége nem tudott bizonyítani – nyilatkozta a klub honlapján a régi-új edző. – Abban egyeztünk meg, hogy próbáljuk a csapatot az első nyolcba, vagyis a negyedik-nyolcadik hely közé vezetni. Ezt megígérhetem. Amennyiben nem teljesítem ezt, abban a pillanatban a futballcipőt el fogom dobni, el fogom égetni a felszerelésemet és soha többé nem fogok edzői állást vállalni, elmegyek közmunkásnak. Az új igazolásokat saját szponzoraimon keresztül intézem. Ez azt jelenti, hogy öt olyan labdarúgó érkezik Vecsésre, akinek NB I-es mérkőzései is vannak, és harminc éven aluliak. A játékosok mellett a legnagyobb erősítésünk a tizenkét évet Romániában töltő Gendúr László edző, kapusedző.

A Vecsés FC az NB III Alföld-csoportjának 14 csapata közül a 11. helyet foglalja el a téli szünetben, és alaposan le van maradva a bennmaradásért zajló küzdelemben, hiszen idén átszervezik a harmadosztályt is…

Olvasói sztorik