NB II

Nikolov Balázs a Vasashoz igazolt

Elhárultak az akadályok, az ex-debreceni hátvéd szerint minden ideális a jó szerepléshez Angyalföldön.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Debrecen csapatánál kezdte meg a jelenlegi szezont Nikolov Balázs, azonban a balul sikerült európai kupaszereplés során felbontották a szerződését. A 35 éves védő így az NB II Keleti-csoportjában szereplő Vasas együttesénél edzett már egy ideje, hétfőn pedig egyéves szerződést kötött a klubbal.

– Körülbelül egy hónapja már az angyalföldiekkel készülök. Azonban mivel az MLSZ kizárta a Vasast az átigazolásból, nem jöhetett létre a megállapodás – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Nikolov Balázs. – Pénteken a szövetség mégis feloldotta ezt a határozatát, így zöld utat kapott az én ügyem is. Már a korábbi tréner, a portugál Joaquim Machado Goncalves is jelezte, hogy igényt tartana rám, és Szapor Gábor is hasonlóan vélekedett.

– Milyen a társaság? Mire lehet jó a csapat a bajnokságban?
– Egy remek közösségről van szó, nem lehet panaszom. A vezetőkről is csupa jókat mondhatok, fontos, hogy morálisan és gazdaságilag is rendben legyenek a dolgok, nincs is probléma ezzel. A körülmények tehát adottak a jó szerepléshez. Az más kérdés, hogy eddig nem úgy jönnek az eredmények a csapatnak, ahogyan sokan elvárnák, de bízom benne, hogy megfordul ez a tendencia, és jönni fognak a győzelmek.

– Szombaton akkor már pályára is lép a Szeged ellen?
– A játékengedélyem kedden, de legkésőbb szerdán megérkezhet, úgyhogy innentől már a szakvezetés döntése lesz, hogy bekerülök-e a csapatba. De persze bízom benne, hogy így lesz, és pályára kerülök szombaton.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik