NB II

Nullszögből

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Borzasztóan megszenvedett a három pontért a Veszprém FC az NB II Nyugati-csoportjának kilencedik fordulójában, de végül sikerült legyőznie a sereghajtó BKV Előre csapatát.

A hazaiak kezdtek lendületesebben, a 12. percben Bosnjak indította Leitold Tamást, a szélső az alapvonalig futott, beadott, a védőkben elakadt a labda, a visszapattanót pedig nullszögből a hálóba rúgta (1-0). A vendégek is elkezdtek focizni, meglett az eredménye: a 23. percben egy szögletet követően Menyhért Gergő érkezett az ötösnél, és azonnal a felső sarokba pattintotta a labdát (1-1). A folytatásban a fővárosiak támadtak többet, és főként veszélyesebben. A 38. percben Fürjes Ádám az alapvonalig jutott, visszagurított, az érkező Dóczi Krisztiánt a lövés pillanatában szerelte Nagy Ádám. Az utolsó akció végén Michel Victor beadását Mayer Ádám lőtte kapu fölé.

A szünet után ritmust váltott a VFC, de tíz perc elteltével elfogyott a lendülete. Meddő és élvezhetetlen játék alakult ki. A kölcsönös semmittevés után a 81. percben Bosnjak emelt okosan a védők mögé belépő Szöllőskei Péterhez, aki szép mozdulattal bökte a labdát a kapuba (2-1). A kilencvenedik percben Sebők István fejesét Kiss Máté bravúrral védte. A hazaiak begyűjtötték a három pontot, és ez az egyetlen jó hír, amit ezzel a meccsel kapcsolatban meg lehet állapítani.

Olvasói sztorik