NB II

Nyíregyházi sikerrel kezdődött

A Nyíregyháza Spartacus hazai pályán 1-0-ra nyert a Ferencvárosi TC II ellen az NB II Keleti-csoportjának első fordulójában.
NB II Keleti-csoport, 1. forduló
Nyíregyháza Spartacus – Ferencvárosi TC II 1-0 (0-0)
Nyíregyháza, 1000 néző. Játékvezető: Szőts
Nyíregyháza: Balogh – Ur, Ambrusz, Farkas A., Mészáros M. – Minczér, Szilágyi – Kovács Á. (Simon A., a szünetben), Petneházi (Reznek, 58.), Pákolicz – Montvai. Edző: Brekk János, Németh Károly
FTC II: Hermány – Tóth A., Papp, Birtalan, Batik, Simita – Nyilasi B. (Majzik, 72.), Vattai, Vass, Pölöskei II P. (Holman, 60.), Peszmeg (Nehéz, 80.). Edző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Montvai (67.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nem éppen nézőbarát időpont (péntek, 15 óra) és a tévéközvetítés miatt sejteni lehetett, hogy ezen a meccsen nem lesz a nézőcsúcs. A kezdőrúgást dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere végezte el – áll a szabolcsi klub honlapjának tudósításában.

A mérkőzés színvonala amolyan szezon eleji volt, kevés helyzettel. A 67. perecben Reznek Donát egy szép csel után ballal, 12 méterről tekert a jobb sarok felé. Hermány Bence vetődve a kapufára tenyerelte a labdát, amely Montvai Tibor elé pattant, aki néhány méterről a léc alá lőtt (1-0)! A 82. percben Batik Bence a kapuba fejelte a labdát, ám lesen állt, így nem ítélt gólt a játékvezető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik