NB II

Hová tűnt a brazil játékos?

Hétfő óta nem vett részt a Veszprém FC edzésein a brazil Thiago.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A klub vezetőit, játékosait is meglepte az igazolatlan hiányzás, különösen annak tudatában, hogy a 27 éves labdarúgót 2013. június 30-ig profi szerződés köti az NB II Nyugati-csoportjában szereplő klubhoz.

– Ami kétségtelen tény: Thiago hétfő óta nem jelent meg az edzéseken, és mindezt engedély nélkül tette – mondta a Veszprém megyei Napló érdeklődésére Cseresznyés Péter, a VFC ügyvezetője. – Egyértelmű tehát, hogy fegyelmi vétséget követett el. Mindezek ellenére még néhány napot várunk, türelmesek leszünk. Július 30-án, hétfőn döntünk a sorsáról, akkor közleményben tudatjuk a klub álláspontját az üggyel kapcsolatban.

Vágó Attila vezetőedző megerősítette, hogy a játékos senkivel nem beszélt, senkitől nem kéredzkedett el.

– Nem kérdéses, hogy súlyos következményei lesznek az esetnek, biztos vagyok benne, hogy mi ragaszkodni fogunk a jogainkhoz – szögezte le a mester.

Thiago Ribeiro da Silva a veszprémi csapat vezéregyénisége volt, a közönség is szerette, gyakran feltűnt a nézőtéren felesége és gyermeke is. Meg nem erősített információk szerint a családjával együtt Ciprusra utazott, ott próbál csapatot keresni magának.

Olvasói sztorik