NB II

Mégis lesz edzőmeccs a hétvégén?

Tóth András szakmailag továbbra sem érzi ideálisnak a korai időpontot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas Futball Klub Kft. tulajdonosváltásának az adásvételi szerződésben rögzített feltételei egyelőre még nem realizálódtak, így a következő napokban is az eddigi menetrend szerint, Tóth András megbízott szakvezető irányításával folytatódik a felkészülés – írja a vasassc.hu.

Mindennek dacára, a reménybeli német tulajdonos szervezésében akár egy érdekes futballcsemegében is részesülhetnek a Vasas szurkolói, hiszen a tulajdonosjelölt a Németországban edzőtáborozó brazil futballcsapatot, a Bangu Atlético Clube gárdáját próbálja szombat estére az Illovszky-stadionba invitálni.

A mai nap híre még, hogy a Vasas Sport Club vezetése – az adás-vételi szerződés végkimenetelétől függetlenül – megkezdte a tárgyalásokat a labdarúgókkal, hogy az elkövetkezendő hetekben, a lehető leggyorsabban kialakuljon a végleges keret a bajnoki rajtra.

A Vasas honlapjának a felkészülésről és a tervezett edzőmérkőzésről nyilatkozott a megbízott szakvezető, Tóth András:

– A közel kétórás tréning alatt alaposan megdolgoztattam a fiúkat, de jól állták a sarat, az edzés végi kétkapus játék során pedig a véletlenségből egy csapatba kerülő fiatalok motiváltsága töltött el elégedettséggel.Leginkább azonban annak örülök, hogy Markovits László elnök úr jóvoltából megkezdődtek a tárgyalások a játékosokkal. Ezt a törődést ők is nagyra értékelik, remélem végre valamilyen irányba elindul a dolgok menete. A szakmai nézeteim természetesen nem változtak meg huszonnégy óra alatt, most sem gondolom azt, hogy ideális lenne néhány nap gyakorlás után edzőmérkőzést játszani, de megértem és elfogadom a német tulajdonosjelölt szempontjait. Ők nyilván úgy gondolják, hogy éles meccsen jobban fel tudják mérni a játékosállományunkat, így amennyiben valóban érkezik a brazil együttes, akkor megpróbálunk helytállni velük szemben.

Olvasói sztorik