NB II

Bakos Szabolcs a második érkező

Ma több próbajátékos is edzésre jelentkezik Tatabányán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Skriba Máté után Bakos Szabolcs az együttes második nyári igazolása. A védekező középpályás 1987-ben Temesváron született, ott kezdte pályafutását. Négy esztendeje került Magyarországra, először a III. Kerületben, majd Felcsúton, utána pedig a Vasasban játszott. A fővárosi piros-kékeknél több mint ötven meccsen szerepelt az NB I-ben, és egy gólt szerzett. Tavasszal a szintén az NB II Nyugati csoportjában szereplő bajai együttesben volt kölcsönjátékos.

– Örülök, hogy Tatbányára kerültem, igyekszem úgy edzeni, hogy majd a bajnokságban minél több lehetőséghez jussak, és segítsem új klubomat ahhoz, hogy felkerüljön az első osztályba” – nyilatkozta a Tatabánya honlapjának Bakos Szabolcs.

További hír a csapatról, hogy a középpályás Kovács István újabb egy évre kötelezte el magát a Duna FC Tatabányához. A keddi és a szerdai edzéseken feltűnt két új arc is, a budaörsi Hegedűs Norbert és a kecskeméti Sarus Balázs személyében. A honlap beszámolója szerint a mai napon újabb próbajátékosok érkeznek majd a csapathoz.

Olvasói sztorik