NB II

Sok a kérdőjel az Orosházánál

Három távozója már van a csapatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az előző szezonban hatodik helyen zárt a csapat az NB II Keleti-csoportjában. Major László tanítványai hétfőn kezdték el az edzéseket, annak reményében, hogy ebben a szezonban is hasonló eredményt érjenek el a bajnokságban. Nincs egyszerű dolga a szakvezetőnek, hiszen a tavalyi jó szereplés több csapat figyelmét is felkeltette a játékosok iránt.

— Kezdjük a biztos távozókkal: Alekszandar Randelovics várhatóan Békéscsabán folytatja, míg Petneházi Márk Nyíregyházán, és eligazol Bozsóki Dániel is — nyilatkozta Major László vezetőedző a beol.hu oldalon. — Csapatunkat meg kell erősíteni, arra van esély, hogy a korábban a Békéscsabai Előrét is megjárt, legutóbb Kiskundorozsmán futballozó Bernáth Péter nálunk folytassa.

Nehéz dolga lesz a csapatnak, hiszen az NB II átszervezése miatt csak a 2—5. helyezett csapatok érezhetik magukat biztonságban a következő szezon végén.

— Remélem, a fiúk felfogják, hogy csak a még keményebb munka hozhatja meg az eredményt. Az összes csapat számára minden egyes bajnoki élet-halál kérdése lesz. Iszonyú nehéznek ígérkezik, kisebbfajta csodaként könyvelnénk el, de megpróbáljuk megcsípni legalább a nyolcadik helyet. Csoportunk erős, hiszen a Békéscsaba mellett a Vasas, a Mezőkövesd, a Nyíregyháza és a Szolnok is itt szerepel – zárta szavait a szakember.

Olvasói sztorik