NB II

Veszprémben folytatja Homma Kazuo?

A japán csatár korábban már edzett a bakonyiaknál, most minden bizonnyal oda is igazol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Veszprém FC szeretne rajtamaradni a labdarúgás térképén, ami esetükben az egycsoportos NB II-be jutást jelenti. A Magyar Labdarúgó Szövetség átszervezte a bajnokságok rendszerét, eszerint a két NB II-es csoportból egy lesz. Ebbe a legjobb öt-öt klub automatikusan bekerül, a 6-8. helyezettek pedig osztályozót játszanak majd. A veszprémieknek a hiba nélküli továbblépéshez egy helyezést kell javítaniuk, hiszen a csapat az előző bajnokságban a hatodik helyen végzett.

Ez a cél lebeg az együttes vezetőinek szeme előtt, ennek megfelelően készül a társulat és erősítik meg a keretet – írja a Veszprém megyei Napló.

A bakonyiak hétfőn megkezdték a felkészülést, és úgy tűnik, egyelőre nincs meglepetés a távozók névsorában. A korosztályos válogatott Lang Ádám a Győrhöz igazolt, Hegedűs Gyula játékjogát felfüggesztette a szövetség, a védő valószínűleg amatőrként külföldön folytatja pályafutását. Molnár Zoltán szerződése lejárt, szóban már megegyezett a vezetőkkel, egy évig szinte biztosan marad. Érkezik Vágó Levente, a húszéves szegedi védekező középpályás, aki eddig Szegeden focizott.

Korábban a veszprémi csapattal készült, most pedig minden bizonnyal oda is szerződik Homma Kazuo, a japán csatár, aki korábban az élvonalbeli Pápában, Siófokban, Diósgyőrben, Vasasban és Ferencvárosban is szerepelt. Szintén van már első osztályú mérkőzése Szabó Zsoltnak. A Vasas nevelése, a Pápa egykori játékosa ugyancsak támadó. Baranyai Norbert a BKV Előre SC-ben futballozott, a 25 éves belsővédő az augusztusi rajtnál valószínűleg veszprémi mezben lép pályára, sorsáról a napokban döntenek.

Olvasói sztorik