NB II

Három rutinos külföldit igazolt a Sopron!

Egy védő, egy középpályás és egy csatár érkezett az SVSE-hez a bajnoki végküzdelmekre.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Nyugati-csoportjának 27. fordulójában a kiesés ellen küzdő Sopron a bajnok MTK csapatát fogadja. A hazaiak közül hiányzik eltiltás miatt Szabó László valamint Vólent Roland, illetve sérülés miatt Csontos Zoltán és Vanja Deszpotovics. Az SVSE mindent megpróbál a bennmaradás érdekében, még külföldi játékosokat is igazolt a klub a szezon hajrájára.

– Szeretnénk megerősíteni a keretet, de a lehetőségeink behatároltak. Magyarországon nincs szabad játékos, így olyan külföldieket próbálunk igazolni, akik már nemzetközi szinten is, akár válogatott szinten is bizonyítottak. Van bennük annyi motiváció, hogy tudjanak a csapatunkért küzdeni. Továbbra is szeretnék az utánpótlásból egy-két fiatalnak lehetőséget adni, de nyilván kiélezett helyzetben ez a játékosnak és a szakvezetésnek sem egyszerű feladat – nyilatkozta az egyesület honlapján Soós Imre vezetőedző.

Nos, a napokban három idegenlégiós csatlakozott az SVSE-GYSEV-Goldschmidt keretéhez. A 28 éves csatár, Aleku Lemeszosz négyszeres ciprusi válogatott, korábban az Arisz Limasszol, az Apop Kinyrasz, az AEK Larnaca, a Nea Salamina, illetve a görög Iraklisz Szaloniki és az Ethnikosz Achna játékosa volt.

A harmincéves középpályás, Dominik Bernsjak egyszeres szlovén válogatott, korábban a Maribor, a Politechnika, a Celje, illetve a belga Racing Genk csapatában szerepelt. A 29 éves horvát védő, Vedran Ivankovics megfordult a HNK Cibalia együttesében, 2004 és 2011 között pedig 132 meccsen lépett pályára az NK Zagreb színeiben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik