NB II

Most lesz igazán érdekes!

A másodosztály Keleti-csoportjában beteljesítheti a csodát, és feljuthat az élvonalba az Egri FC!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A téli szünetet 11 pontos hátrányban a nyolcadik helyen töltötte az Eger az NB II Keleti-csoportjában, a 26. fordulót követően azonban egy ponttal átvette a vezetést! A hevesiek kikaptak Békéscsabán, majd döntetlent játszottak a Nyíregyházával, március közepe óta azonban zsinórban nyolc meccset nyertek! Négy találkozó vár még a bajnoki címre, és az NB I-be jutásra pályázó Szolnok, Békéscsaba, Eger trióra. Nézzük, milyenek az esélyek?!

Az Eger a tökutolsó, és már kiesett Vecsés otthonába látogat. Alapvetően országos kettes, de a rivális a közelmúltban a Honvéd-MFA és a Cegléd ellen is nyert! A Szeged és a DVSC-DEAC is a hevesi megyeszékhelyre látogat, a csongrádiak a kiesés ellen küzdenek, és az elmúlt hetekben nyerési szériában vannak, aztán Mezőkövesden zárja a bajnokságot az Eger.

A Szolnok az egyre masszívabb Nyíregyházát fogadja, amely tavasszal még nem kapott ki idegenben! A tízmeccses nyeretlenségi sorozatban lévő Balmazújváros otthonában lépnek pályára a szolnokiak a folytatásban, majd a rapszodikus Vácot fogadják, és a REAC pályáján zárnak.

A Békéscsaba előbb Újpestre megy, majd a Kazincbarcikát fogadja, aztán a Honvéd-MFA otthonában vizitál, illetve a Cegléd ellen fejezi be a szezont. A papírforma tehát azt mutatja, hogy az Eger és a Szolnok versenyfutásának jegyében telik el a hátralévő egy hónap az NB II Keleti-csoportjában!

Az élcsoport: 1. Egri FC 50 pont, 2. Szolnoki MÁV FC 49 pont, 3. Békéscsaba 47 pont, 4. Restart-Ceglédi VSE 40 pont, 5. DVSC-DEAC 39 pont (11 győzelem), 6. Orosháza FC 39 pont (10 győzelem)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik