NB II

Tovább erősít a Gyirmót

A Gyirmót FC vezetői a játékosok szabadsága alatt is azon dolgoznak, hogy megerősítsék csapatukat, s a közelmúltban négy új labdarúgót is szerződtettek.

A győri klub elöljárói hároméves szerződést kötöttek a 26 éves Makrai Lászlóval. A védő a Vác és a Vasas együttesében nevelkedett. 26 alkalommal játszott az NB I-ben, majd a Felcsút és a BKV Előre csapatában a másodvonalban futballozott.
A győri születésű Cseri Tamással is három évre állapodtak meg a gyirmótiak. Az ETO FC-ben, majd a Ferencvárosban nevelkedett, mintegy száz NB II-es mérkőzésen van túl a Mosonmagyaróvár, az ETO II, a Pécsi MFC és a BKV Előre színeiben.
A 28 éves Csopaki Istvánnal kétéves szerződést írtak alá. Több csapatban is kipróbálta már magát az NB I-ben, és teremlabdarúgásban is bizonyított, de Gyirmótra úgy szerződött, hogy a kispályás játékot szünetelteti, és minden erejét arra fordítja, hogy feljusson az NB I-be a kisalföldiekkel. Ötven NB I-es mérkőzést játszott a REAC, a Vác, a Tatabánya és a Siófok színeiben. Tavaly a BKV Előre együttesében a Nyugati-csoport gólkirálya volt.

Új kapust is igazolt a győri együttes, ugyanis a vezetők két évre szerződtették a 26 éves, celldömölki születésű Tarczy Pált. Korábban a Hévíz, a Pápa, a DAC, a BKV Előre, a Szolnok és a Szigetszentmiklós csapataiban védett. A gyirmótiak figyelmét akkor keltette fel, amikor kiváló teljesítményével hozzájárult ahhoz, hogy legutóbb az SZTK 0-0-s döntetlent ért el Gyirmóton.
Távozók is vannak, Böjte Attila szerződése lejárt, és a vezetőség úgy döntött, hogy a védővel nem hosszabbít szerződést. Ennek megfelelően a játékos távozik Gyirmótról. Baumgartner Attilával közös megegyezéssel bontottak szerződést.

Olvasói sztorik