NB II

Bali Péter visszatérne

A Pápa már nem számít Bali Péterre, aki német harmadosztályú csapatokkal szemez, de szívesen visszatérne Szegedre is.

A napokban jelent meg a hír, amely szerint az NB I-es Lombard Pápa már nem számít a szegedi Bali Péterre – írja a Délmagyarország.
– Elég furcsa körülmények között tudtam meg, hogy már nem kellek Pápán – mesélte a 27 éves labdarúgó. – Nászúton voltam, amikor az egyik csapattársam hívott fel a hírrel. Aztán én rácsörögtem a kapusedzőnkre, aki először még nem tudta megerősíteni a hírt, majd később már ő mondta el, hogy valós az információ. Aztán a klub menedzsere, Árki Gábor közölte velem hivatalosan is a tényt, amelynek eredményeként a 2013. december 31-éig érvényes szerződésemet felbontották.
A játékos a közelmúltban egy komoly sérülésből tért vissza.
– Nem értem Véber György edzőt, hiszen a térdproblémám óta szinte elfelejtett – jegyezte meg Bali. – A klub nem igazán támogatott, magam kezdtem el az edzéseket, így azonban sokkal lassabban haladtam a felépülésben. Most éppen pakolászunk Pápán, a hazaköltözést intézzük és szervezzük, miközben kijelenhetem: a sérülés már a múlté.

A támadó tagja volt annak a szegedi csapatnak, amely máig az utolsó NB II-es meccset vívta még 2005-ben Hévízen, azóta megfordult Szolnokon, a Vasasnál, az Integrál-DAC-nál és legutóbb Pápán. Több mint ötven első osztályú meccsel a háta mögött most újra szegedi mezben léphetne pályára az NB II-ben.
– A hírt hallottam, de engem még nem kerestek a Szeged 2011-től – kommentálta az értesüléseket a játékos. – Németországi próbajátékra készülök, több harmadikligás csapat vár, a hétvégén talán már ki is kell utaznom. De a szegedi hírek beletették a bogarat a fülembe. Ha tényleg komolyak a célok, komolyak a szándékok és hitelesek a vezetők, el tudnám magam képzelni újra szegedi mezben. Házasember lévén már nem csak magamra kell gondolnom. A feleségemnek könnyebb lenne a városban felépítenie a karrierjét, nekem is perspektíva lehet a futballjövő szempontjából Szeged, szóval szívesen segítenék a későbbi feljutás kiharcolásában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik