NB II

Kameruni légiós az SZTK-ban

A Nyíregyháza és a Békéscsaba is kereste a kameruni légióst, ám Joseph Martial Ngalle a Szigetszentmiklós csapatát választotta.

A bajnokság befejezését követően azonnal elkezdődött a jövő évi keret kialakítása Szigetszentmiklóson. Az SZTK-Erima már meg is állapodott a legutóbb az NB I-es Szolnokban futballozó Joseph Ngalle-val, aki pénteken aláírta kettő plusz egyéves szerződését. A középpályás a Szolnok előtt a Tatabánya és a Makó együttesében is szerepelt. Az NB I-ben 101 alkalommal lépett pályára. A kameruni születésű labdarúgó márciusban töltötte be 26. életévét. Érdekesség, hogy a transfermarkt.de című mértékadó oldal szerint a játékjogának ára 110 ezer euró (közel 30 millió forint). Az átigazolás a miklósiak esetében nem került pénzbe – írja a klub hivatalos honlapja.
– Nem tagadom keresett több klub is, például a Nyíregyháza, vagy éppen a Békéscsaba, de amikor Szigetszentmiklóson tárgyaltam, akkor meggyőződtem arról, hogy jó helyre kerülök – mondta Joseph Ngalle. – A középpálya belső részén érzem jól magamat, eddig irányítót játszottam mindenhol, ott megy a legjobban a játék. Remélem, hogy sikeres lesz az új bajnokság és örülök, hogy ilyen gyorsan csapatot találtam.

Olvasói sztorik