NB I sport

Sakk-matt gólokkal verte a Haladás a Puskás Akadémiát

A végletekig kijátszották, igaz a harmadik találat lesről született.

Mint beszámoltunk róla, az anyagi nehézségekkel küzdő Haladás sima 3–0-s győzelemmel lépett kicsit előbbre az OTP Bank Liga utolsó helyén a 26. fordulóban. A szombathelyiek első gólját Michal Rabusic jegyezte, majd utána Rui Pedro duplázott.

Az M4 Sport jóvoltából most a második és a harmadik (les)gólt is visszanézhetjük – érdemes:

Haladás-Puskás Akadémia

Hatalmasat bakizott a Puskás Akadémia védelme, Rui Pedro növelte a Haladás előnyét.⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2U42JgE

Közzétette: M4Sport – 2019. március 30., szombat

Haladás-Puskás Akadémia 3-0

Rui Pedro kihagyott egy tizenegyest, majd néhány momentummal később gólt szerzett. Igaz, lesről. A Haladás valószínűleg ezzel eldöntötte a Puskás Akadémia elleni összecsapást.⚽️⚽️⚽️Élő közvetítés: http://bit.ly/2U42JgE

Közzétette: M4Sport – 2019. március 30., szombat

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!