NB I sport

Alig maradt jegy a Fradi „pokolvonatára” – hangolnak a tavaszra a szurkolók

Közlemény.

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldal még csütörtökön közleményben hívta fel a Ferencvárosi TC fanatikusainak figyelmét, hogy aki a csoporttal tartana a február 16-i, debreceni bajnokira, az iparkodjon: már kevesebb mint 150 darab jegy maradt a szurkolói vonatra.

A különjáratra összesen 1100 szurkoló tud jegyet váltani.

A listavezető Fradinak ez lesz a harmadik tavaszi bajnokija: a Honvéd ellen február 2-án nyitja a 2019-es esztendőt, majd egy héttel később az Újpest elleni derbi következik idegenben.

Kiemelt kép: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!