NB I

Kínai korosztályos csapat verte meg simán a Vidi FC-t

Három gólt kaptak a fehérváriak, de egyet sem lőttek.

Gól nélküli első félidő után háromgólos vereséget szenvedett az utolsó előtti spanyolországi edzőmeccsén a Mol Vidi FC, amely Kína U25-ös válogatottja ellen lépett pályára – adta hírül a klub honlapja.

A magyar csapatnál a Tujvel – Hangya, Vinícius, Tóth Bence, Tamás Krisztián – Bolla, Anel Hadzic, Berecz, Kovács István – Elvir Hadzic, Szabó Bálint sor kezdett. A szünetben Marko Nikolics nem változtatott, a kínai stáb sort cserélt, csak a kezdőkapus maradt a pályán.

Az 59. percben egy szép egyéni alakítás végén megszerezte a vezetést a kínai együttes. Fei Ya használta ki gyorsaságát a térfél közepéről indulva, majd egy igazítás után a jobb felsőbe tekerte a labdát (0-1).

Két perccel később Ba Dun duplázta meg a kínai U25 előnyét, a Beijing Sinobo Guoan támadójának bombája a felső lécről vágódott a hálóba (0-2). A 85. percben Ba Dun előrevágott labdájával Wang Zi Ming indult meg, majd közelről a rövidbe lőtt (0-3), kialakítva a végeredményt.

A fehérváriak 16 órától a kínai élvonalban szereplő Dalian Yifang FC ellen játsszák utolsó edzőmeccsünket Spanyolországban.

Címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik