NB I sport

Kovács István gólja is kevés volt a Vidinek

Döntetlennel folytatták a felkészülést a székesfehérváriak.

MOL Vidi FC – Beijing Renhe FC 1-1 (1-0)

Felkészülési mérkőzés, Marbella

MOL Vidi FC: Tujvel — Tamás, Tóth Bence, Vinícius, Hangya – Réti –Pátkai, Berecz Zsombor – Kovács — Futács (Sós Bence 75), Scsepovics.

Gólszerző: Koács (28-.) ill. Diop (33)

 

Gólok:

28. perc: Pátkait lökték el a 16-oson belül, a játékvezető azonnal büntetőt ígért.  A labda mögé Kovács István állt, aki ezúttal is higgadtan értékesítette a büntetőt. 1-0.

33. perc: Gyorsan egyenlítettek a kínaiak. Wang Wang beadását Diop fejelte öt méterről a kapunkba! 1-1.

A Vidi hétfőn délután játszik egy másik edzőmérkőzést is, akkor a Sparta Praha lesz az ellenfél.

Forrás, és fotó: vidi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!