NB I

Hemingway bejelentette: irányító középpályást igazol a Honvéd

Már csak át kell esnie a mai orvosi vizsgálaton.

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway legújabb vlogjában egy érkezőről és egy próbajátékosról is beszélt, de a hosszabb távú átigazolási tervek is szóba kerültek. Nevek nélkül, egyelőre titokzatosan…

– Találtunk egy irányító középpályást, egy olyan fiatalembert, aki segíteni tud nekünk. Sajnos csak kölcsönbe tudtuk megszerezni június 30-ig, mert különben egy komoly összeget kellett volna fizetni érte. A nevét még nem mondhatom, de ma van az orvosija, amennyiben átmegy ezen, ma délután aláírjuk a szerződést, és ő is jön velünk Törökországba – mondta az edzőtáborra utalva.

Hozzátette: egy másik „fiatalembert” is visznek az edzőtáborba, aki próbajátékos, a jobb oldalon bevethető, de róla még nem döntöttek.

Két másik labdarúgót szintén figyelnek, egyikük egy hagyományos befejező csatár, akinek „egész jó kis háttere van, jó története”.

Nyáron három embernek jár le a szerződése: Gróf Dávidnak a kapuban, valamint Holender Filipnek és Danilónak is.

– Ezekre fel kell készülni előre. Lehet, hogy már télen is megérné még egy-két játékost hozni, nyárra készülve, hiszen nem lesz nagyon sok idő, ha európai kupaindulást érő helyen végzünk – mondta Hemingway, aki az említett három név szerződéshosszabbítását meg sem említette.

Hozzátette: a Vidi és a Ferencváros átigazolásaival nem tudnak versenyezni, nem fognak félmillió vagy egymillió euróért igazolni, a Honvéd ehelyett a saját akadémiájára támaszkodik.

Új játékos érkezik

Ha kedd, akkor Hemi-vlog! George F. Hemingway legújabb vlogjában egy érkezőről és egy próbajátékosról is beszél, de a hosszabb távú átigazolási tervek is szóba kerülnek, no meg a törökországi túra is.

Közzétette: Budapest Honvéd FC – 2019. január 15., kedd

Címlapkép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik