NB I

A Barcelona és a Real Madrid korábbi edzője meglátogatta a Mol Vidi edzését

A szerb edzőlegenda, Radomir Antics is a helyszínen nézte a keddi gyakorlást.

Radomir Antics személyében világhírű szakember látogatta meg a Mol Vidi FC keddi gyakorlását – adta hírül a hivatalos klubhonlap

A rajongó rácsúszott Lőw Zsoltra, Neymar reakciója mindent visz
Mindenkinek látnia kell, mi történt a PSG edzésén.

A spanyol labdarúgás szerelmeseinek aligha kell bemutatni Radomir Anticsot. A 70 esztendős szerb szakember játékosként is eljutott a jugoszláv válogatottig, neve azonban inkább edzőként vált ismertté, hiszen ő az egyetlen ember, aki az Atletico Madrid, a Barcelona és a Real Madrid irányításéért is felelt – nem mellesleg, 2010-ben ő irányította a szerb válogatottat is a dél-afrikai világbajnokságon.

Radomir Antics régi barátja Marko Nikolicsnak, ahogy vezetőedző fogalmazott „amióta élek, ismerem őt”, így nem csoda, hogy kihasználva az alkalmat, megleste kollégáját és a MOL Vidi FC-t munka közben is.

Marko Nikolicsot nagy barátomnak mondhatom, régóta tartjuk a kapcsolatot. Azóta beszélünk rendszeresebben, amióta a szerb válogatott szövetségi kapitánya voltam, ő pedig az élvonalban dolgozott otthon. Általában hasonlóan gondolkodunk a labdarúgással kapcsolatos dolgokról. Az elmúlt pár évben már nem vállaltam munkát, mondhatni élvezem az életet, pihenek és a négy unokámmal töltöm az időmet. A januárokat általában Marbellán töltöm, ebben az időszakban itt a legjobb lenni – nem kizárólag a futballcsapatoknak. Természetesen figyelemmel követtem a Vidi európai kupaszereplését is az ősszel. Úgy gondolom, hogy a remek szereplés mellett Marko személye is jót tesz nemcsak a klubnak, hanem a magyar labdarúgásnak is, hiszen minden csapatnak olyan személyekre van szüksége, akik mindig jobbat, többet akarnak.

– idézi Antics szavait a molvidi.hu

címlapfotó: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik