NB I sport

A Ferencváros ajánlatot tesz a Wisla Krakkó szlovák játékosáért

A 22 éves Martin Kostal az ősszel 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett a lengyel bajnokságban.

Lengyel sajtóhírek szerint a Ferencváros ajánlatot tesz a Wisla Krakkó 22 éves támadó középpályásáért, Martin Kostalért

Nem akarod látni, milyen szögben állt Benzema kisujja
Le kellett cserélni a Real csatárát.

A középen és széleken is bevethető szlovák játékosért állítólag a Jagiellonia Bialystok 300 ezer eurót kínált, ám az anyagi gondokkal küzdő Wisla visszautasította. A lengyel bajnokságba ősszel 2 góllal és 5 gólpasszal berobbanó focista iránt orosz és román klubok is érdeklődnek, és bár a Jagiellonia emelt a téten, Kostal inkább országot váltana.

A Ferencváros ajánlata szerdán érkezhet meg a lengyel klubhoz és Kostal ügynöke, Pável Juhász a Krakkó elnökével abban egyezett meg, hogy szerda előtt nem döntenek az átigazolásról.

címlapfotó: gazetakrakowska.pl

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!