NB I

Duchatelet megszólalt: megvan az Újpest „első fontos igazolása”

Simon Krisztián visszatér a sérüléséből.

Az NB I-es Újpest elnöke, Roderick Duchatelettel nyilatkozott a klubhonlapnak az elmúlt félévről és az előttük álló tavaszi szezonról.

– Sosem lehetek elégedett a csapat teljesítményével, különösen azért nem, mert mindannyian láthattuk, hogy mire képesek a fiúk, ha igazán akarnak. A második helyen kellene állnunk a bajnoki tabellán és természetesen még mindig versenyben kellene lennünk azért, hogy a Szusza Ferenc Stadionban tartsuk a Magyar Kupát – mondta.

Azt is elmondta, hogy milyen erősítésekkel számol a téli átigazolási időszakban.

Simon Krisztián visszatér a sérüléséből, ő az első fontos igazolás. Úgy gondolom, hogy van elég erő a csapatban, hogy olyan stabil teljesítményre legyen képes, amely a bajnokság végén dobogós helyet kellene, hogy eredményezzen. Természetesen, mint mindig, most is készen állunk arra, hogy szerződtessünk egy olyan játékost, aki szemmel láthatóan jobb, mint bármelyik futballista nálunk azon a poszton. Ugyanakkor jelenleg tíz külföldi labdarúgóval rendelkezünk, és én nem látom, hogy melyik magyar játékost igazolhatnánk le, aki megfelel ennek a követelménynek.

Címlapkép: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik