NB I

Leanyázta a szurkolókat Ribéry, súlyos pénzbüntetést szabott ki rá a Bayern

A játékos elfogadta a büntetést.

Súlyos pénzbüntetést kapott klubjától Franck Ribéry, a Bayern München francia labdarúgója, aki az újév elején összetűzésbe került a szurkolókkal a közösségi médiában.

A 35 éves támadó azzal hergelte fel a drukkereket, hogy egy dubaji étteremben arannyal bevont steaket rendelt, és a rendkívül borsos áron kapható ételkülönlegesség felszolgálását fel is töltötte az oldalára.

Ezt követően a Bajnokok Ligáját is nyert futballista számos negatív üzenetet kapott olyan rajongóktól, akiknek egy-egy belépőjegy megvásárlása is komoly anyagi terhet jelent, ő pedig magából kikelve, rendkívül trágár stílusban, külön bejegyzésben válaszolt nekik. A botrányos szavakat itt írtuk meg.

Az eset után többen is megszólaltak a témában, végül Hasan Salihamidzic, a bajor klub sportigazgatója zárta le az ügyet azzal, hogy hosszan elbeszélgetett a labdarúgóval – akinek nagy valószínűséggel a mostani az utolsó szezonja Münchenben –, és jelezte neki, hogy súlyos bírságot szabtak ki rá. A játékos elfogadta a büntetést.

Címlapkép: Christof STACHE / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!