NB I

Hidi Patrik újra légiósnak állhat, külföldi csapattól kapott ajánlatot

Ezt még nem fogadta el, de elsősorban légiósként akarja folytatni a Honvédtól távozó játékos.

Egy évet töltött el a spanyol másodosztályú Real Oviedóban a 28 éves Hidi Patrik, mielőtt ősszel visszatért a Honvédhoz. Azóta tizenegy mérkőzésen szerepelt, a klubnál töltött újabb három és fél hónapja alatt eljutott a 200. honvédos mérkőzéséig, és a hosszabb kihagyást követően újra játékba lendülhetett. Ennek ellenére nemrég bejelentették, hogy ismét távozik. Ráadásul a Honvéd nagytakarítást is rendez, többeket elküld.

Már a szerződéskötéskor is szóba került, hogy esetleg télen távozom, hiszen szerettem volna külföldre igazolni, remélem, hogy most sikerül is megfelelő csapatot találni. Érkezett már ajánlat, de az nem olyan volt, amit szeretnénk, így nem fogadtuk el – mondta a Honvéd honlapjának Hidi Patrik. – Nincs konkrétan kimondva, hogy melyik országba szeretnék menni, Spanyolországba szívesen visszatérnék, de máshol is kipróbálnám magam. Igazából az ajánlaton és a bajnokság színvonalán múlik majd a döntés.

Hidi hozzátette, otthonosan érezte magát a Honvédnál, jó társaságba került és jól érezte magát az elmúlt pár hónapban, mégis a távozás mellett döntött, hogy újra külföldön szerepelhessen.

A saját teljesítményem is olyan volt, mint a csapaté, az elején jól ment, jöttek az eredmények, ott voltunk a második, majd a harmadik helyen, a vége azonban nem sikerült olyan jól, lecsúsztunk a dobogóról, ami kicsit bántotta is a társaságot. Ennek ellenére abszolút összejöhet a dobogó, szurkolok is a srácoknak, hogy elérjük a céljaikat – hangsúlyozta Hidi Patrik. – Sokat köszönhetek a Honvédnak, hálás vagyok, hogy ősszel visszatérhettem és lehetőséget kaptam arra, hogy újra játékba lendülhessek. A karrierem nagy részét itt töltöttem, nem kizárt, hogy egyszer leszek még ismét a Honvéd labdarúgója.

Címlapkép: realoviedo.es

Olvasói sztorik