NB I

Az Angliából hazatérő Szerető Krisztofer lehet a Fradi újabb nagy dobása

Válogatott futballista a kiszemelt?

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke emlékezetes évértékelő beszédet tartott. Egyfelől hadat üzent a hazai játékvezetőknek, másrészt alaposan kiosztotta a magyar futballistákat. Könnyen lehet, mégis újabb honfitársunk csatlakozik a Fradihoz, több honlap szerint ugyanis a vezető által említett fiatal magyar játékos nem más, mint az Angliában pallérozódó Szerető Krisztofer.

A magyar futball szerelmesei számára kihagyhatatlan az is, hogy nem késik a Vidi FC válasza a Fradi erősítéseire – válogatott játékos érkezhet.

– A játékosmegfigyelői hálózathoz csatlakozó Hajnal Tamás segítségével jelenleg is dolgoznak egy 17 éves, külföldön szereplő magyar utánpótlás-válogatott játékos hazacsábításán – árulta el Kubatov, és a promotions.hu úgy sejti, a Stoke City légiósáról van szó.

Szerető január 10-én lesz 19 esztendős, évek óta a jelenleg másodosztályú angol együttes akadémiáján edz. Az ifjú labdarúgó hazatérését segítheti, hogy a menedzsere, Schultz Levente korábban évekig a Ferencvárosban futballozott.

Nyitókép: Twitter/Stoke City

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik