NB I

Nebojsa Vignjevics elmondta, mi okozott neki csalódást az ősszel

Értékelt az Újpest vezetőedzője.

Huszonnyolc pontot begyűjtve az NB I ötödik helyén telel az Újpest. A csapat vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a klubhonlapnak értékelte a félévet – közel sem elégedetten.

– Azt mondhatom, hogy elég vegyesek az érzéseim az eddigiekkel kapcsolatban. Voltak nagyszerű pillanataink, de ugyanakkor csalódást okozóak is. Nem voltunk kiegyensúlyozottak, többször megmutattuk, hogy képesek vagyunk minőségi játékra, de volt néhány pillanat, amikor előre kellett volna lépnünk, de nem tettük – mondta.

– Jó helyről kezdhetjük az idény második felvonását, és bízom benne, hogy tanulni fogunk ezekből a dolgokból. Sajnálom, hogy csak ennyi pontunk van, szerintem többet érdemeltünk volna. Meg kell értenünk, hogy hol hibáztunk és miért nem vagyunk emiatt jobb helyen a tabellán. Általánosságban úgy látom, hogy a mutatott játékunk jobb volt annál, amit a jelenlegi bajnoki helyezésünk jelez. Ugyanakkor, ahogy elveszítettünk néhány pontot, az okozta ezt a helyzetet, és emiatt, ahogy az elején is mondtam, felemás a kép, a boldogságtól a kisebb elégedetlenségig elég vegyesek az érzéseim ez ügyben – tette hozzá.

Címlapkép: ujpestfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik