NB I

Csertői kerek perec kimondta, mi történik, ha Böde elszabadul

A paksi edző érthetően nem volt boldog a Fradi-diadal után.

Csertői Aurél jól ismeri az évek óta a Ferencvárost erősítő Böde Dánielt, a szombat esti bajnoki után nem is rejtette véka alá a véleményét. Egy másik magyar edzőt, Kuttor Attilát a tv-s nyilatkozat közben találták meg a szurkolóklátni kell a videót!

Böde Danit egyedül hagyjuk a tizenhatoson belül… Megtorolta egyből. Ilyen nincs! Ha van, akkor kikapsz – magyarázta a szakvezető a tolnaiak 3–0-s hazai vereségét követően. – Ezeket a hibákat nem lehet elkövetni az NB I-ben. Kevés pontunk van, mindenen javítani kell. Csak kozmetikázni tudtuk volna az eredményt, de most az sem sikerült. Az kevés, hogy hátrányban kezdünk el focizni. Védekezésben nagyokat hibáztunk, amit a Ferencváros könyörtelenül kihasznált.

Az éllovas Fradit irányító Szerhij Rebrov lényegesen vidámabban értékelt.

Lőhettünk volna többet, de a legfontosabb, hogy nem kaptunk gólt ezen a találkozón, ez mindenkinek önbizalmat ad – idézi az ukrán edző szavait a fővárosi klub honlapja. – A gyors gól magabiztosságot adott, az ellenfelünk kontrákkal próbált operálni. Jó úton vagyunk. A játékosok szeretnék megérteni, mit szeretnék látni tőlük, ez a fontos. Remélem, így folytatják, mindig csak az számít, mit mutatnak a pályán, én csak segíteni szeretném őket. Úgy látszik, kialakítottuk a közös kapcsot egymás között.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik