NB I

Nikolics: Két fontos győzelem után vár minket a mínusz tíz fokos hideg

A Vidi trénere már az Európa Ligára és az ott várható körülményekre is kitért a DVSC elleni meccs után.

Akárcsak a stadionavatón az Újpest ellen, úgy Debrecenben is elég volt egyetlen találat a Mol Vidi FC-nek a három pont megszerzéséhez  – nem véletlen, hogy honosítani akarják a fehérvári gólszerzőt, ide kattintva megnézheted a remek gólját. 

Az NB  I-es bajnoki utáni sajtótájékoztatón a Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics elmondta, az első félidőben akár el is dönthették volna a mérkőzést, de sok hibát vétettek az ellenfél térfelén és hiányzott némi koncentráció a befejezéseknél. Nikolics hozzátette, nehéz sorozatban vannak, hiszen csütörtökön ismét nagyon fontos mérkőzés következik az Európa Ligában, ahol a körülmények sem fogják megkönnyíteni a Vidi dolgát a BATE otthonában.

Örülök, hogy sikerült ezt az időszakot két fontos győzelemmel kezdenünk, de szerdán már szállunk is fel a repülőre és vár minket Fehéroroszország és az akár – 10 Celsius fokos hideg is – idézi Nikolicsot a molvidi.hu.

A Loki trénere, Herczeg András úgy érezte, csapata rászolgált volna egy pontra.

Nem érdemeltünk vereséget, de a Vidi igazolta, hogy nagyon jó csapat, amely nagyon rutinosan játszott a második játékrészben. A mi játékosaink küzdöttek, mindent megtettek, de a kapu előtt nem tudtuk feltenni az i-re a pontot.”

címlapfotó: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik